Verzoek aanmelding

Vanaf 4 jaar mag uw kind naar school. Voordat de eerste schooldag begint, is er al heel wat gebeurd.

Het belangrijkste is natuurlijk de keuze van de school. U hebt al een rondleiding op school gekregen. En u hebt een gesprek gehad met de directeur van ‘t Partoer. U hebt al meerdere keren met de leerkracht gesproken. Om voor een warme overdracht te zorgen heeft onze Interne Begeleider samen met u, in sommige gevallen, gesproken met de Kinderopvang. En uiteraard heeft uw kind al enkele dagen meegedraaid op school. Zeer waarschijnlijk hebt u ook met andere ouders al gesproken wat ’t Partoer voor een soort school is. En samen met uw kind hebt u een drinkbeker, broodtrommel en rugzakje gekocht!

En dan moet het spannendste moment eigenlijk nog komen: de eerste schooldag.

Op ’t Partoer helpen we u graag met het maken van uw schoolkeuze. In het gesprek met de directeur willen we graag dat u vertelt over uw kind. Welke dromen hebt u voor uw kind? Wat verwacht u van onze school? De directeur vertelt over de sfeer op school, de wijze van lesgeven en geeft aan wat wij van ouders en kinderen verwachten. Enkele dagen nadat u de inschrijvingspapieren op school hebt ingeleverd wordt u gebeld door de toekomstige leerkracht voor een afspraak. Bij de leerkracht kunt u vanaf dat moment voor praktische vragen terecht. De leerkracht is immers uw belangrijkste contactpersoon binnen de school.

Wilt u meer weten en/of een afspraak maken, loop dan bij ons binnen of maak gebruik van dit contactformulier.