Open Dag 14 maart 2018

OBS ‘t Partoer is DE openbare basisschool in Burgum. Een plek waar kinderen elkaar ontmoeten en in aanraking komen met verschillende denkbeelden, meningen, geloven, culturen enz.  Bovendien staan wij voor een doelbewuste ontplooiing van kinderen door hen toekomstgericht, stimulerend onderwijs aan te bieden door professionele leerkrachten in een goed bereikbare, plezierige en uitdagende leeromgeving.

Wilt u dit graag een keer ervaren hoe wij dit vorm geven in het dagelijkse werk? U bent te allen tijde welkom bij ons op school, want de deuren van OBS ‘t Partoer staan altijd en voor iedereen open.

Op woensdag 14 maart houden wij een Open Dag op school van 9.00 uur tot 14.00 uur. U wordt dan verwelkomt door leerlingen van de leerlingenraad en kunt een rondleiding krijgen door de school. Op hetzelfde moment wordt er dan ook lesgegeven, dus kijkt u gerust even om de hoek van een lokaal. U zult zien dat we werken met modern lesmateriaal (o.a. Chromebooks) waar u dan ook even een inkijkje inkrijgt.

Wilt u meer informatie, dan staan directeur Karel Beke en zijn team ook tot uw beschikking.

Misschien heeft u uw zoon/dochter al aangemeld, maar ook dan bent u welkom. Nog even de sfeer proeven voordat uw kind de eerste stappen gaat zetten in het onderwijs.

Wees Welkom!