Ouderavond KiVa

Aan alle ouders/verzorgers van OBS ’t Partoer,

Hierbij willen we u graag uitnodigen voor onze Open Dag op woensdag 22 maart. De Open Dag is voor alle ouders en geïnteresseerden bedoeld. U bent natuurlijk welkom vanaf 8:30 uur, maar we hijsen de KiVa vlag om 8:45 uur. We starten namelijk eerst gezamenlijk in de groep. Vanaf 9:00 uur tot 10.00 uur kunt u in de groepen kijken. U hoeft zich hier niet voor op te geven.

’s Avonds is er een algemene ouderavond over ons sociaal-emotionele/anti-pestprogramma waar we dit schooljaar mee gestart zijn. U hebt daar in de Tillegraaf al het nodige over kunnen lezen. En ook in de komende Tillegraaf besteden we hier weer aandacht aan. Veel ouders hebben ons de afgelopen maanden gevraagd of hier ook een ouderavond aan kon worden gewijd. Het is immers belangrijk dat school en ouders van elkaar weten wat we doen aan sociaal-emotionele vorming van onze leerlingen en uw kinderen.

Freek Velthausz is een van de mede-ontwikkelaars van deze van oorsprong Finse methode. Hij heeft onze teamscholing eerder dit jaar gedaan. Hij weet met enthousiasme en humor de ideeën van KiVa over te brengen, en zal ook enkele KiVA oefeningen met ons gaan doen. Op deze manier begrijpt u hoe met pesten op school omgaan zodat u thuis dit ook beter met uw kind kan bespreken, of met ons natuurlijk.

Het is een aanrader om te komen. We willen graag weten of u wel of niet komt. U kunt zich inschrijven via dit formulier.

Wat: Ouderavond KiVa

Waar: OBS ’t Partoer, hoofdingang